tiistai 17. syyskuuta 2019

Syksy 2019 alkoi hanketoimijoiden virtuaalitapaamisilla

Heti syyslukukauden alkuun kävimme läpi tilannekatsauksen hankkeen kehittäjäopettajien kanssa virtuaalisti 2.9.2019. Lähes joka kurssin tekijöistä oli ainakin yksi kertomassa tilanteesta, ja paljon oli osalla tapahtunut kesänkin aikana! Jos ei varsinaisia uusia tuotoksia ollut syntynyt, niin ainakin ideoita. Kahden kurssin osalta opettaja oli muuttanut paikkakuntaa, joka aiheutti uudelleenjärjestelyjä (ja muutamia harmaita hiuksia koordinaattorille) oppimateriaalien rakennusprosessiin näiden kurssien osalta. Loppu hyvin - kaikki hyvin, kaikille kursseille löytyi tekijät.

Hankkeessa olimme varautuneet matkamenoihin eri kaupungeista tulevien tekijäparien tapaamisiin, mutta ilmeni, että ajansäästön vuoksi opettajien keskinäinen kommunikaatio on tapahtunut sähköisesti.

Seuraava etätapaaminen oli ohjausryhmän kanssa 13.9.2019. Perjantai-iltapäivä verotti osallistujia (vaikka ajankohdasta olikin yhdessä Doodlessa sovittu), mutta saimme asioita eteenpäin ja muistio tavoitti loputkin hankerehtorit.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti